Prijava
office[@]olicom.co.rs

O nama

Olicom international doo je osnovan 5.oktobra 2006. godine. U uspešnoj petnaestoj godini poslovanja, naš cilj i dalje je konstantno unapredjenje nivoa naše usluge i podizanje kvaliteta proizvoda. 
Zadovoljstvo naših klijenata i poslovnih partnera je ključna vrednost u našem svakodnevnom radu.
IT-ijevac, podizanje a i obaranje sistema, "sredićemo samo da nađem problem", Aleksandar Lejić:
olicom IT sektor
Težimo da ostvarivanjem bolje komunikacije sa klijentima dostignemo bolji uvid u potrebe korisnika naših usluga i da brže i pouzdanije reagujemo na zahteve.
Menadžer prodaje, "mora da se odnese danas", Goran Šećerović:
olicom menadžer prodaje
Uz podrazumevanu ljubaznost i predusretljivost tokom korespodencije sa klijentima, trudimo se da našu poslovnost iskažemo i kroz preciznost i brzinu isporuke.
Serviser štampača i manje poznatih uređaja, "ma popravićemo to, bez problema", Ivan Veličković:
servis stampaca tonera
Napredujemo i podižemo nivo naših usluga iz godine u godinu. Još jedna usluga u našem preduzeću je i pružanje usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostorija.
Šefica  knjigovodstva "deluje tačno ali da pređemo još jednom", Vera Đorđević:
Vera Đorđević

U skladu sa politikom preduzeća, svi zaposleni svoje znanje konstantno unapređuju i usavršavaju, prateći zahteve modernog poslovanja.
Šef nabavke, žena bez koje bi sve stalo, "nije nikakav problem, samo Vi poručite", Lidija Šećerović:
olicom menadžer nabavke
Da bi izašli u susret svim našim komintentima i njihovim potrebama, proširujemo naš tim sa ljubaznim i predusretljivim osobljem.
"Uvek sa osmehom."
Olicomlogo
Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da redovno ažuriramo sajt, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da dostupnost artikala i cene proverite direktno, putem telefona ili elektronskom poštom.