Prijava
office[@]olicom.co.rs
Rok Isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumanta odnosno narudžbe poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket/ličnu isporuku možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h.

Preuzimanje pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za Olicom international doo je YUPD express ili Post express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 16h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno je da ukoliko niste na adresi Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavil kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Robu isporučujemo i lično na adresu preduzeća.

Lično preuzimanje robe kod nas nije moguće.

Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Način plaćanja

Plaćanje kupljanih proizvoda je moguće samo virmanom jer radimo samo sa PRAVNIM licima
Ne primamo depozite i nije moguće plaćanje platnim karticama.
Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da redovno ažuriramo sajt, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da dostupnost artikala i cene proverite direktno, putem telefona ili elektronskom poštom.